Georgia Ramon - Gianduja 62%

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Detta är en gianduja-kräm av det lyxigare slaget med 62% hasselnöt. Gianduja är en italiensk uppfinning som kom till under Napoleons styre då det rådde brist på kakao. Michele Prochet, en chocolatier i Turin kom på idén att ersätta en del av kakaon med rostade och malda hasselnötter, resultatet blev känt som gianduja.

OBS! Vid långvarig förvaring under svala förhållanden (som i Kakaw.se-lagret) separerar hasselnötsfettet och lägger sig överst i burken – detta åtgärdas enkelt genom att blanda om i krämen efter det att den återgått till rumstemperatur.

Förpackning: Återvinningsbar PET-burk med plåtlock.
Nettovikt: 150 g
Ingredienser: hasselnötter (62%), rårörsocker*, kakaopulver*, emulgeringsmedel: solroslecitin*. *Ekologisk ingrediens.

I lager: 0 st